keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Haukiloinen

Tässä kuva marsipaanihauesta, joka on menossa ystävän miehen kakkuun. Mies on armoton kalamies. Toivon tämän muistuttavan edes pikkuisen oikeaa haukea, innoittajani oli Rouva Veen ahven. Tähän kalaan en tee kakkua vaan sen tekee kalamiehen vaimo itse. Kala on tehty kokonaan marsipaanista ja värjätty pastaväreillä. Päälle sivelin hieman hopeakimalletta, jotta kalaan tulisi oikeanlainen kalan kimmellys. Kalaonnea ei tarvita tämän fisun saalistamiseen!

12 kommenttia:

 1. Siis hetkinen, mitä laitoitkaan kiillokkeeksi? En ole tästä ennen kuullutkaan.

  On muuten komea kala!

  VastaaPoista
 2. En kai vaan osannut sanoa oikein: siis semmoista peruskristallipulveria, värinä hopea. :-) En aina muista miksi niitä sanotaan.

  VastaaPoista
 3. Jopa on muhkea kala jäänyt verkkoon :)

  VastaaPoista
 4. Mitämitä??? Onko tämä todella maalattu? Katsoin aluksi oikeaksi kalaksi! Huipputaitavaa jälkeä! Sinulla on muutenkin mielettömän kauniita kakkuja. Kermapursotin tuntuu olevan hyvin hyppysissäsi! Jätit sivulleni kysymyksen, että saako linkittää ja toki + voin varmaan linkittää sinutkin?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista kommenteista ja tottahan toki voit Marsa linkittää minut. :-)

  VastaaPoista
 6. JESTAS! Mie luulin tätä ensin ihan oikeasti oikeaksi haueksi :D Tajusin vasta kommentteja lukiessa että maalattuhan tämä on.. Mahtavaa.. Ei voi kyllä enää parempaa kalaa löytää mistään :)

  VastaaPoista
 7. Todella hieno, yksityiskohdatkin viimosen päälle! :)

  VastaaPoista
 8. On kyllä hieno hauki. Eipä ole vielä tänä kesänä meidän haaviin moista molskahtanut :o)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!