Tässä on kakku 70-vuotissyntymäpäiville, ja päivänsankari halusi kakkuunsa kirkkaanpunaisia ruusuja, muutoin ei ollut kummempia toiveita. Kakussa on 6 munan pohja ja sisällä valkosuklaa- ja mansikkamousset seuraavalla yksinkertaisella reseptillä: 2,5 dl hylavispikermaa vaahdotettuna omassa kupissaan, 1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta vaahdotettuna omassa kupissaan, sekoitetaan yhteen ja lisätään 6 liivatetta. Sitten seos kahteen osaan, ja toiseen tulee 3/4 levyllistä valkosuklaata sulatettuna ja toiseen osaan n. 3-4 dl mansikkasurvosta. Sitten vaan toinen toiseen väliin ja toinen toiseen.
No ei mikään peruskermakakku, pöh! Todella hieno ja juhlava kakku! Ihanat noi reunapursotukset.
VastaaPoistaSopiiko linkitys?
Tottahan toki, ja linkitän sinutkin - ihania kakkuja sivuillasi! :-)
VastaaPoistaMiten teet tuon reunapursotuksen. Alhaalta ylös?
VastaaPoistaJoo alhaalta ylöspäin ja jatkuvasti edestakaisin sahaten niin, että se tekee semmoista lenkuraa. Kokeilin sitä ensin monta kertaa leivinpaperille. :-)
VastaaPoista