maanantai 25. toukokuuta 2009

Hello Kittyn pupukaveri -kakku

Ken tietää niin kertoo minullekin, kuka on tuo mystinen pupujussi, joka on Hello Kittyn paras kaveri. No, tätä pupusta lähdettiin nyt tekemään kakkua, joka viedään huomenna päiväkotiin.

Nyt tämä pursotustyyli onnistui hyvin, kun teinkin kaksi pystysuoraa raitapursotusta vierekkäin ja maltoin jättää tarpeeksi pienen välin tuolle röyhelölle.

Olen pitkään haikaillut ruudun perään, sillä ruutuja ei paljon näy kakkumaailmassa. Niinpä tein marsipaanipohjaan ensin ruudukon siveltimellä ja koristeet päälle vasta sen jälkeen. Kimallusta on taas kehissä niin kukkasissa kuin Hello Kittyn pupukaverin puvussakin. Sisällä on 5 munan kakkupohja mansikkamoussetäytteellä. Pursotukset Hyla vispikermalla ja kokeilin ensimmäistä kertaa kaksiväristä pursotusta. Näin vaaleilla väreillä ja pienellä tyllalla ei värit hirveästi erottuneet, mutta kyllähän sillä kivan efektin saa aikaan.

31 kommenttia:

  1. On kyllä niin kaunis kakku että! Ihanat värit!

    VastaaPoista
  2. Upeita kakkuja ja koristeita!! Kunpa oppisin pursottamaan kermaa :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis kakku! Ja olisko sen pupun nimi My Melody??? Ainakin meidän Konsta näin väittää.. ;)

    VastaaPoista
  4. Se voi olla hyvinkin My Melody! Joku myös vinkkasi, että se voi olla Kathy. :-) Hello Kittyllä on ilmeisesti myös jonkinlainen oravaystävä!

    VastaaPoista
  5. Sen nimi ei ole My melody, vaan Cathy/Kathy. :) My melodylla on korvien päällä "huppu". :)Upea kakku, ihanat värit!

    VastaaPoista
  6. Aivan upea kakku! Tuo ruudutus on tosi hauska idea ja sopii tähän kakkuun täydellisesti!

    VastaaPoista
  7. Todella pirteän ja kivan näköinen Hello Kitty kakku! WAU!!

    VastaaPoista
  8. Hei, tupsahdin ekaa kertaa vierailulle. Voi miten ihania kakkusia oletkaan tehnyt! Todella kauniita ja taidokkaita. Tämä pupukakku on ylisöpö ja väritys on niin ihanan hempeä. Tässä kakku minun mieleeni, voisin sellaisem ottaa vaikka omaksi syntymäpäiväkakukseni, vaikka aikuinen olenkin! ;) Erittäin sievä! Linkitän sinut blogiini. :)

    VastaaPoista
  9. Olet taitava! Ihana kakku!

    VastaaPoista
  10. Aivan sikaihana!!! Todella upea tuo "pohjaruudukko", ihana väri ja niin suloinen!!! Ihanaihanaihana!!!!!

    VastaaPoista
  11. Taas niin aivan ihana kakku!
    Mistä keksit kaikki niiiin hyvät ideat kakkuihin? Innolla odottaa uutta kakkua...

    VastaaPoista
  12. Hei! Piipahdin ekaa kertaa sivuillesi. Todella upeasti tehtyjä kakkuja ja tämä on ylisöpö. Linkitän sinut blogiini :)

    VastaaPoista
  13. Minäkin olen sivuillasi ensimmäistä kertaa. Katriina (leijona) -kakku jo sai ihan sanattomaksi ja sitten vielä tämä. Aivan mielettömän ihana! Kaikki kakkusi ovat tosi upeita :) Sopiiko jos linkitän sinut omaan blogiini, jonka aloitin vasta hiljattain?

    VastaaPoista
  14. Tämäkin aivan mahtava!!
    Makee idea tuo päällisen ruudutus, tykkään siitä kovasti:o)
    Ihanan raikkaat värit.

    VastaaPoista
  15. vitsi miten hienoja kakkuja, niin tämä kuin tuo ylempi leijonakin!! WAUTSI!!! Ja ihana raitapäällys tässä

    VastaaPoista
  16. Tää on super hieno kakku. Miten ihmeessä sie sait nuo raidat noin suoraan? Multa pyydettiin Burberry ruutukakkua, mutta ajan puutteen vuoksi sen toteutus jäi toiseen kertaan. Mulla tuli heti tää sun kakku mieleen ja nää raidat.

    VastaaPoista
  17. Tein raitoja rauhallisesti vapaalla kädellä vaan, eikä ne nyt ihan niin kauhean suorat ole! :-D Harkitsin kyllä viivotinta, sillä saattais tulla kätevästi mutta se saattaa ikävästi sotkea aikaisemmin tehdyt raidat eli olisi hidasta kuivumisten odottamisen takia.

    VastaaPoista
  18. Miten ihastuttava kakku, aivan loistavasti onnistunut ja noi värit sointuu niin kauniisti toisiinsa! Wau! =)

    VastaaPoista
  19. Todella söpö kakku ja ihanat värit! Saanko linkittää sinut? Olisi kiva päästä myös sinun listallesi :)

    VastaaPoista
  20. Tuo mintunvihreä on aika vähän käytetty väri kakuissa mutta näyttääpäs se todella kivalta ja raikkaalta. Ihania kakkuja sinulla. Linkittäisin sinut blogiini toivottavasti sopii.

    VastaaPoista
  21. Toki voit linkittää minut, Tintti!

    VastaaPoista
  22. Oho, on kyllä todella UPEA kakku!!! Kertakaikkisen upea väritys ja sommittelu. Tätä kyllä ihastelis vaikka miten pitkään =)

    VastaaPoista
  23. Mielettömän kauniita kakkuja täällä. Minunkin on pitänyt tuollaista ruudukkoa testata jo jonkin aikaa, mutta eipä tullut maalaaminen mieleenkään. Hienosti toteutettu!

    VastaaPoista
  24. Voi APUA!!! Ihana kakku =)Mitkä värit!!! LOISTAVAA!!! Pupu on Kathy, Melodyllä on tosiaan huppu päässä. Munkin blogissa on yhdessä kakussa pupun nimi väärin =)

    VastaaPoista
  25. Tää on niiin hellyttävä kokonaisuus! Upea luomus! :D (Linkitin sinut ü)

    VastaaPoista
  26. Wautsi! Aivan ihana kakku! Kauniit, hempeät värit ja mahtava kokonaisuus!!!

    VastaaPoista
  27. hei! olisiko mahdollista tilata teiltä tämmöistä kakkua pienen tyttäreni 1-v synttärikakuksi, mutta vain vaaleanpunaisena versiona ja paljonkohan hintaa pyytäisitte?

    VastaaPoista
  28. Hei vaan Niksu, pahoittelen etten ole huomannut sinun kysymystäsi aikaisemmin. Valitettavasti en tee tilauskakkuja, sillä en ole oikeasti yrittäjä. Ehkä voit pyytää paikallista leipomoa tekemään vastaavanlaisen, jos viet sinne kuvan?

    VastaaPoista
  29. AIvan ihania kakkuja! Tänne ekaa kertaa eksyin, ja toivon ettet pahastu kun linkitän sinut...? Niin ja tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista
  30. Kaunis ja erittäin hyvällä värisilmällä ja maulla toteutettu tämä(kin) kakku :) Virkistävän erilainen värivalinta muutenkin lastenkakkuun!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!