sunnuntai 25. tammikuuta 2009

NHL-kakku seitsemänvuotiaalle

Tässä on kyllä kaikkien epäonnistuneiden kakkujen esiäiti: kaikki mikä voi mennä pieleen, meni pieleen. Mistähän aloittaisin....ensinnäkin sisälmys on aika tuhtia, luulen että aikuiset pitävät siitä lapsia enemmän. Tein aika suklaisen suklaamoussen ja lisäsin vadelmia. Tämä ei vielä ole paniikin aihe. Sen sijaan päällinen...voi hyvänen aika. Alun perin mmf-levystä tuli kupruinen, joten punainen väri ei ole tasainen (näkyy tuossa alakuvassa).
Maalasin kahteen otteeseen kun logo ei onnistunut mielestäni hyvin. Sitten rupesin laittamaan vielä sivuille pikeerillä liekkejä. NO, tämä ei vielä ole mitään, mutta kun päällinen oli yön kermavaahdon päällä lautasella, se olikin jo toooosi pehmeä, joten kun rupesin sitä nostamaan kakun päälle, se alkoi venyä, kupruilla ja lopulta pikeeriliekit repesivät. Ou nou, no äkkiä uusi pikeeri päälle, mutta päällinen on vieläkin aikamoinen kupruinen pannari...sitten loppui kivasti kermavaahto tohon päälle kesken pursotusten. Miten saan äkkiä toisessa kupissa olevan kerman samanväriseksi?? Ja kerma oli tietysti hieman jo lötköä. Onneksi sentään kaapissa olleet tähdet hieman auttoivat asiaa ja mies, jonka mielestä kakku on hieno (yleensä ylikriittinen). Toivotaan, että seitsenvuotias sukulaispoika ei teilaa kakkua heti alkuunsa. Ei siis ole mikään lyhyen kakku-urani huippuhetkiä, mutta näistä aina saa jotain tärkeää irti, nimittäin kokemusta ja oppia! :-) Joka tapauksessa pohja on kuuden munan suklaakakkupohja, täytteenä suklaamousse ja vadelmia, päällyskuva mmf:ää, samoin tähdet. Kermat Flora Vispiä. Ja jos joku ei ymmärrä kakun ja NHL:n/jääkiekon yhteyttä, niin mainittakoon, että keskellä oleva logo on Detroit Red Wings -joukkueen logo, alkuperäisen logon näkee täältä.

5 kommenttia:

 1. O ou! Ei tämä minusta kyllä näytä oleenkaan siltä miltä epäonnistuneet kakut näyttävät. Upea kakku!

  VastaaPoista
 2. Upea kakku!!On kyllä hienosti onnistunut enkä näe tuossa mitään vikaa!!Sitä on itse aina niin kriittinen omista tekeleistään :) Muutenkin hienoja tekeleitä sulla täällä!

  VastaaPoista
 3. Magee ja erilainen! Miehelle vois kans jotain tällaista yrittää???

  VastaaPoista
 4. Tää on TOSI hieno! Ei mitään vikaa =o) Muutenkin sä olet huippu kakkujen tekijä, upeita luomuksia!

  VastaaPoista
 5. Tulin vastavierailulle ja oikein upean blogin täältä löysinkin. Kuin myös, sinullakin on todella kauniita kakkuja ja muita leivonnaisia täällä. Toki sopii linkittää! =) Varmaan myös sinut?

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!