Päärynämoussea näkyy tehtävän blogeissa myös creme vanillasta, mutta minä tein kuitenkin rahkan ja kerman sekoituksesta.
2 tlk säilykepäärynöitä
1 prk flora vispiä
1 prk maitorahkaa
reilu puoli desiä sokeria
ripsautus vaniljasokeria
3 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ainakin 10 minuutiksi. Vatkaa kerma ja lisää joukkoon maitorahka ja soseutetut päärynät sekä sokerit. Lisää kuumaan vesitilkkaan sulatetut liivatteet nauhana seokseen. Täytä kakku ja laita hyytymään seuraavaan päivään. Käytä päärynäpurkkien liemi kakun kostutukseen.
85街
VastaaPoista85街論壇85st
85街免費影片收看
打飛機專用網
土豆網免費影片
avcome愛薇免費影片
后宮視訊聊天網
洪爺影城
色 情片小說
情人成色文學小說