keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Jouluaaton jälkkärikakku


Tämä syötiin omassa perheessäni jouluaattona jälkkäriksi. Pursotusideoita oli pää täynnä ja lopputulos sittenkin melkoinen lönttänä - ei ihan sitä mitä piti. Koristeetkin on aika tavalliset, mutta täälläpä tämä silti on. Maku oli ihan hyvä, suklaapohja ja välissä marianne-rouheella terästettyä perinteistä kermavaahtoa. Pursotukset flora vispiä, koristeet marsipaania. Minä en tiedä miksen minä tykkää marsipaanista, sen työstäminen tuntuu monesti tajuttoman vaikealta, se takertuu ja murtuu ja juuttuu pöytään ja kuivuu hitaasti. Sitten kun se on kakun päällä pari tuntia niin se rupeaa valuttamaan väriä pitkin kermareunoja. Voihan marsipaani!

1 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina!