sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Karvinen-kakku

Tässä on sitten Karvisen kuva käytössä. Jostain syystä nyt ei pursotukset oikeen ottaneet tulta alleen, kakun reunat ei olleet kauhean suorat moussesta ja leikkaamisesta huolimatta. Olis pitänyt uskaltaa ronskimmin kai leikata reunat pystyyn. No, ei se mitään, täydellisyyttä kun tavoittelee niin aina ei voi onnistua! Sisällä on tosi tuhti suklaamousse. Se on kai ollut Pirkassa joskus, tein sen ilman alkuperäistä konjakkitilkkaa ihan veden kera. Lisäksi laitoin joka väliin pakastevadelmia. Täyte on hyvin hienostuneen makuista ja tosiaan aika täpäkkää - suklaan makua riittää. Kuva on siis maalattu mmf-levylle ja pursotukset on creme vispiä terästettynä huiskauksella vaniljakreemijauhetta. Päällinen makasi kermavaahdolla päällystetyllä lautasella koko edellisyön, niin se ei ole niin kovaa. Pehmeni tosi hyvin, mutta väreille ei tapahtunut mitään. Pohjana on 4 munan suklaakakkupohja.

Ja päältä kuvaa, jälleen kerran pitää harmitella tätä Suomen pimeyttä että valokuvat näyttää ihan oudoilta. Olis voinut kyllä harkita vähän pienempiä pursotuksia, nyt sydänkin meni vähän piiloon. Mun pitäis ostaa pienempi tähtitylla, tällä tulee aina melko suuria koukeroita!

1 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina!