maanantai 5. lokakuuta 2009

Pieni hempeä kermakakku

Mukavan kahvitteluhetken kunniaksi tein viime viikolla pienen kermakakun. Kokosin sen säädettävään irtoreunaan, ja sisälle tein jälleen geisha-täytteen. Päällä olevat koristeet ovat marsipaania, ja pursotukset Flora Vispiä.

6 kommenttia:

  1. Tännehän on tullut vaikka mitä herkkuja! Ihana on tuo alla oleva kuivakakku, mukavan värikäs koristelu.
    Ja tämä täytskäri on hurmaava!

    VastaaPoista
  2. Ah mitä uutta täältä löytyykään. Toinen toistaan herkullisempia.

    Tämä kakku tosi suloinen :D

    VastaaPoista
  3. Suloinen kakku. Upeat pursotukset!

    VastaaPoista
  4. Wow, täällähän on ihan hulluna tullut kaikkea uutta. Kaikki on kyllä todella hienoja!

    t. Virve

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!