sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kukkapäivä

Kun ei justiin ole kakkuprojektia meneillään, niin päätin tehdä jämäsokerimassasta ja jämämarsipaanista kukkia. Niskani sain taas kipeiksi, mutta olen silti näihin aika tyytyväinen. Ensi viikolla pitänee ilahduttaa työkavereita kakulla, että saa näitä johonkin menemään... Sokerimassa on aika ihanaa työstettävää kyllä. Ja eilen ostin Wiltonin valkoisen värin, joten lopultakin minä saan marsipaanista valkoista! Jipii! Siitä riemastuneena tein sitten valkoisiakin kukkia. Väri oli loisto-ostos, ja nyt pystyn suunnittelemaan syksyn hääkakkuakin vähän uusin silmin kun tiedän saavani valkoista myös marsipaanista. Nyt pitäisi saada testata valkoista väriä myös maalauksissa!
Neljä ja puolivuotias tyttömme osallistuu yleensä äidin kukkatalkoisiin innolla. Tänään hän opetteli värjäämään itse marsipaania ja halusi tehdä Littlest Petshop-hahmon. Aika hienohan siitä tuli!

4 kommenttia:

 1. Kauniita! Erityisen aivan upea tuo yksi valkoinen kukka.

  VastaaPoista
 2. Upeita koristeita!! Tuo iso, valkoinen ruusu näyttää ihan suoraan kukkakimpusta poimitulle :) Taitavaa työtä.

  VastaaPoista
 3. Accepting abode a croc Birkin is time-consuming and costly,Hermes Birkin Bags afterwards of the admirable and adherence to artful adorableness and artful aftereffect could never go wrong.
  Hermes Birkin 25 If you in achievement applause the bag, afresh go get it.Are You In Rapture of Hermes Handbags The casting angel of Hermes is complete on its active in top grade, acceptance in top aloft and the acclimatized France style.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!