Kakun ohje on joskus ollut vuosia sitten naistenlehdessä tai Pirkassa, olen soveltanut ohjetta jonkin verran. Esim. päällyskiilteeseen kannattaa jättää liemi mukaan, jotta siitä tulee kiiltävä ja sileä.
150 g kaurakeksejä
75 g voita tai margariinia
Täyte:
6 liivatelehteä
yhden sitruunan mehu
500 g rahkaa
2 dl kermaa
1 1/2 dl sokeria
2-3 tl vaniljasokeria
2 prk mangoa soseutettuna ilman liemiä (á n. 400 g)
Päällinen
1 prk mangoa soseutettuna liemineen (n. 400 g)
3 liivatelehteä
tilkka vettä
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä ainakin 10 minuutin ajan. Vuoraa sillä aikaa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja valmista pohja. Murskaa keksit pieneksi muruksi ja sekoita sulaan voihin. Painele vuoratun vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi lusikan avulla. Kuumenna sitruunamehu pienessä kattilassa ja sulata siinä liivatteet. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto, rahka, mausteet ja mangosose. Lisää hitaasti norona liivateseos soseeseen. Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi. Valmista päällinen liottamalla ensin liivatteita yli 10 minuuttia kylmässä vedessä. Soseuta mangot ja lisää sitten veteen sulatettu liivateseos mangososeeseen. Kaada kakun päälle ja anna koko kakun hyytyä rauhassa seuraavaan päivään.
showlive聊天網
VastaaPoista視訊聊天戀愛ing
國外視訊 show 免費看
live173 視訊美女
173免費視訊聊天
173免費視訊美女
live 173免費視訊
173免費視訊秀
免費視訊聊天室友
后宮視訊聊天室