Tässä on sitten Karvisen kuva käytössä. Jostain syystä nyt ei pursotukset oikeen ottaneet tulta alleen, kakun reunat ei olleet kauhean suorat moussesta ja leikkaamisesta huolimatta. Olis pitänyt uskaltaa ronskimmin kai leikata reunat pystyyn. No, ei se mitään, täydellisyyttä kun tavoittelee niin aina ei voi onnistua! Sisällä on tosi tuhti suklaamousse. Se on kai ollut Pirkassa joskus, tein sen ilman alkuperäistä konjakkitilkkaa ihan veden kera. Lisäksi laitoin joka väliin pakastevadelmia. Täyte on hyvin hienostuneen makuista ja tosiaan aika täpäkkää - suklaan makua riittää. Kuva on siis maalattu mmf-levylle ja pursotukset on creme vispiä terästettynä huiskauksella vaniljakreemijauhetta. Päällinen makasi kermavaahdolla päällystetyllä lautasella koko edellisyön, niin se ei ole niin kovaa. Pehmeni tosi hyvin, mutta väreille ei tapahtunut mitään. Pohjana on 4 munan suklaakakkupohja.
Ja päältä kuvaa, jälleen kerran pitää harmitella tätä Suomen pimeyttä että valokuvat näyttää ihan oudoilta. Olis voinut kyllä harkita vähän pienempiä pursotuksia, nyt sydänkin meni vähän piiloon. Mun pitäis ostaa pienempi tähtitylla, tällä tulee aina melko suuria koukeroita!
Ihana ♥
VastaaPoista情色聊天室
VastaaPoista色情聊天室
成人聊天室
奇摩女孩視訊聊天網
台灣甜心視訊聊天室
漾美眉視訊交友聊天室
一夜.情情色聊天室
成人免費視訊聊天室
破解視訊聊天室
uthome視訊聊天室