perjantai 7. marraskuuta 2008

Keltainen mango-isänpäiväkakku

Meillä isänpäiväkakku oli toiveiden mukaan tehty mangokakku, jota on tehty monta kertaa aiemminkin. Ohje on alun perin jostakin n. 15 vuotta vanhasta Pirkasta tai naistenlehdestä. Ruusut ja lehdet ovat marsipaanista, spritsaukset tummalla suklaalla. Ruusujen ja lehtien päällä hopeasprayta. Perheemme pojan ensireaktio oli mainio kakun nähdessään: JÄRKYTTÄVÄ! Ilmeisesti kerman puuttuminen reunoilta oli hänestä niin kauheaa, että kakku oli ruma kuin mikä...iskälle kelpasi onneksi! :-) Mulla on näemmä joku keltainen kausi menossa kakuissa. Nämä ovat ensimmäisiä marsipaaniruusujani, ja kyllä niistä suht tunnistettavia tuli.

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtavan näköisiä nämä sinun kakut. Ollessani heikkona juustokakkuihin, oli pakko katsastaa tämä heti ensimmäisten joukossa. Pakko kokeilla mangoa juustokakun pinnalle joku päivä :).

    P.s. Lisäsin sinut linkkilistalleni (vasta-alkaja kakkublogin pitämisessä), toivottavasti et pahastu. Sillä nämä sinun työsi ovat niin mahtavia, että mieluusti kävisin useimminkin kurkkimassa.

    VastaaPoista
  2. moikka vaan, missä kuvien kaunokaisten ohjeet saa näkyviin?

    selaaja

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!