sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Armeija-kakku

ASENTOOO! Armeija-kakku on nyt valmis. Se pelkkä maastokuviopäällinen tuntui liian tylsältä, joten tein siihen päälle vielä tämmöisen viiri-lipun (en muista sen virallista nimeä). Olin niin tyytyväinen kun olin tehnyt lipputangon kunnes tajusin, että lipputangothan ovat valkoisia eivätkä hopeanvärisiä! Ou nou. Mutta eipä se taida kakunsyöjiä ahdistaa. Kakku on 5 munan suklaakakkupohja, ja sisällä on Karamelli Cakesista bongattu daim-kinuski-täyte. Oli muuten mielettömän hyvää! Muutenkin Karamelli cakesissa on mahtavan paljon täyteohjeita, kiitos niistä! Päällinen on marsipaania, samoin lipputanko. Lippu on mmf:ää, kun en vieläkään ole löytänyt keinoa saada marsipaanista ihan valkoista. Jossain näin vitivalkoista marsipaania, mutta en minä vaan tiedä mistä sitä saa ostaa. Sokerikuorrutetta en vielä ole koskaan kokeillut, se voisi olla ratkaisu myös. Pursotukset ovat HYLA-vispikermaa, ja se on värjätty kaakaojauheella. LEPOOO!


Pursotuksissa hain vähän kersantin väkästen fiilistä, sotilaan kakkuun ei olisi sopinut mitkään kovin hempeät kiemurapursotukset. Osa kuvista on taas aivan oudonvärisiä kun ilta-aikaan näppäilin kuvia.

6 kommenttia:

 1. Upea kakku! Tosi onnistunut kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Vaude mikä kakku! Tosi hieno tuo lippu tankoineen =) Hyvä hyvä =))

  VastaaPoista
 3. Mahtava kakku!! Epätoivoisesti yritin etsiä haastetta jolla olit minua heittänyt... Kävin sitä jo aiemmin kurkkaamassa, mutta en silloin kerennyt vastailemaan. Olen varmaan kuukauden myöhässä... vai kaksi =) Olet muuttanut blogisi niin veikkaan että ne haasteetkin jäivät sinne vanhaan blogiin..?

  VastaaPoista
 4. Heh, eipä se ole niin justiin - todennäköisesti se oli mun vika kun laitoin jotain viestiä väärään paikkaan ja niin eespäin... :-P

  VastaaPoista
 5. hehee...kiva idea tässä kakussa!!!!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!