perjantai 30. huhtikuuta 2010

Synttärikakkupöytäkakku

Otsikon mukainen oli kummipojan toive synttärikakusta ja suunnitelma ylen tarkka. :-) Piti olla punavalkoinen pöytäliina, pieni täytekakku, limpparia, serpentiiniä ja karkkeja sillä pienellä pöydällä. Sisällä on 4 munan neliskanttinen kaakaokakkupohja ja täyttenä fanipalatäyte. Kaikki koristeet ovat marsipaania. Pöytäliinan tein Sallisen valkoisesta marsipaanista, joka ei sekään ole ihan vitivalkoinen, mutta valkoisempi kuitenkin kuin se beige entinen. Täytyy sanoa, että haasteellista oli tehdä cokispulloja ja minikarkkeja ja varsinkin pikkuruisia lautasia ja pillilaseja. Ja pikkuisen heitti tuo pöytäliinan mittaus mutta ei se mitään että toiselta puolelta on vähän pitempi liina. :-)

Oikein paljon onnea kummipojalle ja iloista vappua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Oli niin hauska nimi että oli pakko tulla heti katsomaan:) Hauska idea ja toteutus, vähän samaa ajatusta kuin Rouva Veen kahvipöytäkakussa hetki sitten..
  Iloinen ja kiva kakku! Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 2. Hauska! Hieno toteutus. Nää lasten toiveet on usein niin ihania.

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit että on hieno! Hyvin oot saanu kaikki toiveet toteutumaan! Hauskaa Vappua!

  VastaaPoista
 4. Ihana, ja varmasti melko näpertäminen noissa pikkuruisissa koristeissa!

  VastaaPoista
 5. Tosi hauska ja hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 6. Hyvän mielen kakku ehdottomasti! Mitä, onko salliselta tullut uusi marsipaani??? Meillä kaupoissa on edelleen sitä "valkoista" eli sitä beigeä. Pitääkin seuraavan kerran isommilla kylillä käydessä kattoo leivontahyllyt :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan hauska kakku, tosi hieno :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!