sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Harry Potter -kakku

Vihdoin viimein monesti lykätyt kummityttömme synttärit saadaan järjestettyä, ja kakku lähtee tietysti mukaan. Koristeet tein marsipaanista jo aikaisemmin, joten ne olivat sopivasti jähmettyneet. Kakku on viiden munan vaalea kakku, johon kehittelin itse sisälle täytteen: 2,5 dl Flora Vispiä vaahdotettuna, 200 g maustamatonta tuorejuustoa, sokeria ja 1 levyllinen Maraboun minttu-krokanttisuklaata. Lisäksi varmistin hyytymisen kolmella liivatteella. Maku oli oikein hyvä täytteessä, toivotaan että päivänsankarikin tykkää! Kostutus Spritellä. Pursotukset ovat Flora Vispiä, osa mustalla värillä harmaaksi värjättynä. Yritin epätoivoisesti kokeilla tätä pursotustyyliä, joka on niin elegantti, mutta ei ainakaan ekalla kerralla ihan ollut samanlainen...Mira Karamelli cakesista tekee näitä pursotuksia taidolla.


Olis pitänyt laskea tarkemmin nuo sivustat, että pikkupursotukset olis menneet kohdalleen. Nyt ne ei ole oikein tasaisin välein pursotettu..

11 kommenttia:

  1. Upea kakku! Meidän ekaluokkalainen näki tämän ja sanoi et tee mulle samanlainen. Tästähän voit ottaa mallia kun et muuten kuiteskaan osaa. Lasten suustahan totuus tulee. :)

    VastaaPoista
  2. Heh, no sehän on kiva kohteliaisuus! :-P

    VastaaPoista
  3. Kiva idis tässäkin:) Ihan ykkönen Potterfanille:)

    VastaaPoista
  4. Todella hieno kokonaisuus! Ei kyllä millään uskoisi, että nuo taikasauvat sun muut on tehty marsipaanista :) Olisin veikannut kaupasta ostettuja leluja! :D Ja pursotukset ovat myös todella kauniit.

    VastaaPoista
  5. Mahtavan upea, tuollaisen tahdon ja pian ! Voisi juhlia vaikka kevättä... Ainut mikä jäi häiritsemään oivat Potter lasit, uihus tyylisessä kakussa, mutta se on vain miinus omissa kirjoiisani :D

    VastaaPoista
  6. Ihana kakku! Harmi ettei äiti osaa leipoa :((((

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva! Osaisko joku auttaa keksimään helpon Harry Potter kakun? Ku olis omat synttärit tulossa...

    VastaaPoista
  8. Mitä jos tilaisit valmiin HP-kakkukuvan? Se on helppo laittaa kakun päälle ja tehdä pelkät pursotukset.

    VastaaPoista
  9. Siis esimerkiksi täältä: http://www.ullanunelma.fi/product_catalog.php?c=387

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!