Jouluaaton kakkumme oli islantilainen puolukkahyytelökakku, jonka ohje on mm. täällä. Ruishiutalepohja oli kyllä hyvänmakuinen, muutoin se ei minusta poikennut kovasti muista hyytelökakuista. Päälle tein Kermaruusun ohjeilla sokerikelloja. Nyt vasta kuvaa katsoessani tajuan, että tuon kiilteen puolukkasose olisi varmasti pitänyt siivilöidä niin se olisi ollut kauniimpaa. Mutta mitäs tuosta! :-)
Kyllä onkin komea kakku.
VastaaPoistaKaunis! Nuo kellot on ihania!!
VastaaPoistaKaunis. Ihanan tyylikäs koristelu tulee noilla upeilla kelloilla.
VastaaPoistaIhanat kellot... Kermaruusun blogissa niitä jo ihailinkin ja mietin, että uskaltaisko joskus kokeilla. Voisin kuvitella, että hajoavat heti, kun niitä yrittää siirtää :)
VastaaPoistaTiedätkös Anu, että kellot kovettuivat aika kivikoviksi! Ne ihan kopsahtelivat seuraavana päivänä kun niitä siirteli eli vesi ja sokeri jämähti semmoiseksi kovaksi kuoreksi. Kokeile ihmeessä, olivat helppoja ja nopeita ja kivannäköisiä!
VastaaPoista