keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Islantilainen puolukkakakku joulupöytään

Jouluaaton kakkumme oli islantilainen puolukkahyytelökakku, jonka ohje on mm. täällä. Ruishiutalepohja oli kyllä hyvänmakuinen, muutoin se ei minusta poikennut kovasti muista hyytelökakuista. Päälle tein Kermaruusun ohjeilla sokerikelloja. Nyt vasta kuvaa katsoessani tajuan, että tuon kiilteen puolukkasose olisi varmasti pitänyt siivilöidä niin se olisi ollut kauniimpaa. Mutta mitäs tuosta! :-)

5 kommenttia:

  1. Kaunis. Ihanan tyylikäs koristelu tulee noilla upeilla kelloilla.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kellot... Kermaruusun blogissa niitä jo ihailinkin ja mietin, että uskaltaisko joskus kokeilla. Voisin kuvitella, että hajoavat heti, kun niitä yrittää siirtää :)

    VastaaPoista
  3. Tiedätkös Anu, että kellot kovettuivat aika kivikoviksi! Ne ihan kopsahtelivat seuraavana päivänä kun niitä siirteli eli vesi ja sokeri jämähti semmoiseksi kovaksi kuoreksi. Kokeile ihmeessä, olivat helppoja ja nopeita ja kivannäköisiä!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!