sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Setteri-salibandykakku


Juu-u, näin se on kun pieni mies pitää sekä irlanninsettereistä että salibandysta. Siitähän pitää tehdä yhdistetty teemakakku! Tällä kertaa painotin kuitenkin tätä koirateemaa, ja salibandy näyttäytyy tässä kakussa ainoastaan koiran saamana salibandy-palkintona, jossa on päivänsankarin oman seuran nimi.


Kakku on tehty viiden munan suklaakakkupohjaan, ja sisällä on mascarpone-kuohukerma-fanipala-Fazerin sininen -täyte. Kostutus on tehty maitokaakaolla. Päällä sitten sokerikreemi ja sen päällä ruskeaksi värjätty marsipaani-sokerikuorrutepäällinen.


Silmä oli vähän haastava, mutta kyllä se nyt saa luvan menetellä. Iloinenhan se on kuten irlanninsetterit tuppaavat olemaan! Setterikakkuja olen tehnyt aiemmin useita: tämän, tämän, tämän ja tämän. :-)

Muutama vaihekuvakin tässä vielä.6 kommenttia:

 1. Teetkö tilauksesta kakkuja muille kuin tutuille? Olen niin peukalo keskellä kämmentä, mutta lapsen ensimmäiset syntymäpäivät lähestyvät ja tottakai kakun täytyy olla hieno! Sun kakut on ihania :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lorelei kommentistasi! Valitettavasti kiireinen arkeni ei anna myöten tilauskakkujen tekemistä...

  VastaaPoista
 3. Vautsi, onpas upea! Ihan koiran näköinen :-) Ps. kiitos jos ehdit päivittää blogini uuden osoitteen seuraamislistaasi: http://marsankakut.blogspot.fi/ Ja tervetuloa kaikille käymään!

  VastaaPoista
 4. ihana koirakakku! :) kävin tässä tutustumassa kakkuihisi, hienoja ovat! :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!