sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Talvinen suklaakakku


Tämä täytekakku tarjoillaan tänään ystävillemme, jotka tulevat kahvittelemaan. Tämän kakun sisällä on suklaapohja (7 munan) sekä täytteenä suklaamousse, jossa on kuohukermaa, mascarpone-juustoa ja sulatettu Fazerin sininen levy. Kostukkeena maitokaakaota. Päällä on ns. mokkapalapäällistä. Toivon, että tämä yhdistelmä miellyttää lapsia! Reunoilla peruskermat ja koristeena pikaisesti värkättyjä lumihiutaleita.

5 kommenttia:

 1. vähän on pikaisesti aseteltu koristeet. olisi tasapainoisemman näköinen, jos hiutaleet olisivat hajallaan kakun pinnalla. nyt tuo on vähän liikennemerkin näköinen kermareunuksineen. sisältö kuulostaa silti todella hyvältä ja sehän se on tärkein!

  VastaaPoista
 2. The accepting is actually NO. To abode so abounding women,hermes bags Hermes admission to admission its own acclimatized and activated points.hermes replica handbags Excerpt the admirable and ambrosial appearance,hermes birkin handbag replica you can accession added and added surprises in Hermes.hermes bags Its no agnosticism that the a lot of acclimatized Hermes bag is the Birkin; all women ambidexterity stop to accumulated all kinds of Birkin in acclimatized colors and sizes.

  VastaaPoista
 3. Wrіte more, thats all I have to ѕaу.
  Literally, іt seems as though you гeliеd on the videο to make your
  point. Үou clearly know whаt youre talκing about,
  ωhy throw awaу your іntеlligеnce on juѕt posting videos to your wеblog
  when yοu could be giѵіng us somethіng infοrmativе tο read?


  My blog poѕt :: payday loans online same day
  Look into my homepage ... Pay Day Loans

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!