perjantai 6. tammikuuta 2012

Star wars -kakku


Tämä kakku matkustaa kummipoikamme juhliin tänään iltapäivällä. Toiveena oli mitä tahansa Star Warsista, mutta lempihahmon sain ongittua selville ja se on mainio R2D2. Tein sen erikseen sokerimassasta, samoin kuin tähdet. Kakku on 6 munan pohjaan tehty ja sisällä on persikka- ja mangokuutioita diplomaattikreemin kera. Päällä on marsipaanin ja sokerimassan yhdistelmä sokerikreemin päällä. Ensimmäistä kertaa kokeilin spraymaalia ja jännitin miten se toimii ja hyvinhän se toimi! Alun perin piti tilata hempeän vaaleansininen, mutta vahingossa sainkin tämmöisen petroolinsinisen, joka lopulta toimii avaruusvärinä paljon paremmin. Tällä saa kivasti tehtyä vähän uudennäköistä pintaa.

Lämpimät onnittelut suloiselle Veikalle!

8 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen. Tulee ihan sellainen avaruusmainen olo:) Makea värimaailma!

  VastaaPoista
 2. Aivan huippu! Väritys todella mahtava!

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku, todella siistiä työtä :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upea värimaailma minunkin mielestäni! Tuo spraylla tehty väri on erityisen upea! Voi että kun saisi itsekin joskus kunnon spray-varaston, kun niitä on nyt tullut niin paljon uusia värejäkin..

  VastaaPoista
 5. Mahtava!!! Minulta on kyllä mennyt koko sprayvärit ihan ohi, nyt pitääkin mennä nettikauppojen valikoimaa tutkimaan :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!