sunnuntai 1. elokuuta 2010

Mökkikakku Vol. 3

Perinteinen loppukesän sukujuhla mökillä on aina kakun arvoinen päivä, ja tällä kertaa ajattelin maalata itse mökin mukaan kakkuun. Kakku on kuuden munan sacher-pohja, johon tuli tummaa suklaata sulatettuna. Sisällä on mansikoita sekä suklaa-tuorejuusto-kermavaahtoa. Käytin jälleen Fazerin marjat -levyä koska siinä on mukavasti pirteää marjanmakua mukana. Maalaus on tehty marsipaanille, ja ruskeat Flora vispi -pursotukset on värjätty sekä kaakaojauheella että ruskealla pastavärillä.

8 kommenttia:

 1. Tosi hieno maalaus. Jotkut ne osaa maalata.

  VastaaPoista
 2. Upea maalaus ja komea kakku muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. Upea maalaus ja kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Hieno maalaus ja kaunis kakku muutenkin : )

  VastaaPoista
 5. Todella upea maalaus ja kakku. WAU! Kuin myös tuo babyshowerkakku aivan mahdottoman hieno...ja tuo tyynyliina kakku! Kädestäsi lähtee uskomattoman hienoa jälkeä!

  VastaaPoista
 6. Kun katsoo tuota sinun maalaustaitoa, niin herää kysymys, että miten ihmeessä raaskit maalailla kakun pintaan - joka on mennyttä hetkessä?!? Suosittelen tuolla taidolla jo välillä taulukangastakin alle... :) Ei taida ihan tunnissa olla maalattu tuokaan kuva, mitä itselläni tuosta siveltimen heiluttelusta on kokemusta... Mahtavaa katsella näitä kakkuja! :D

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!