keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Nukkumatti-kakku

Tässä on huomenna aamulla päiväkodin pyjamabileisiin kakku. Päiväkodissamme vietetään vappua unijuhlien merkeissä, mikä on loistava idea! Kestävän kehityksenkin mukainen, sillä kenenkään ei tarvitse ostaa juhliin naamiaisvaatteita. Kakkuun tuli seuraavanlainen sisälmys: 2 prk mansikkakermaa vispattuna, lisäksi puolikas vaniljarahkapurkki joka oli jäänyt jääkaappiin ja yksi jälkiruokakupillinen mansikoita soseutettuna sekä sokeria. Lisänä sitten 6 liivatelehteä tukevoittamaan sisälmystä. Päälle ei riittänyt kerma pursotuksiin asti, mutta se oli toisaalta hyväkin, sillä kakkukupuun ei välttämättä olisi mahtunut nätisti yhtään runsaspursotuksisempi kakku. Unihiekkaa tuli sitten myös reunoille!
Päälle laitettiin vielä kaapista löytyneitä sinisiä ja valkoisia kukkia - vaikkapa unikukkia.

....on sillä siniset tossut, ja niillä se sipsuttaa...

9 kommenttia:

 1. Ihana! Maalaus on kyllä taidolla tehty. Pyjamabileet on kyllä päiväkodissa huiput! Turhauttaa joka vuosi keksiä jotain uutta ja "hauskaa"

  Arvasin jo aikaa sitten että olet Oulun seudulta kun näin kakkusi Piece of caken kilpailussa! ;) Me asutaan Kiimingissä.

  VastaaPoista
 2. Heh, niin se menee että aina bongaa jonkun jossakin...taitaa olla kakkuilijoita muitakin Kiimingissä ja Jäälissä, jos oikein muistan.

  Pyjamabileet on ihan huippujuttu, tyttö haluaa päiväkotiin vaikka isoäiti tulee meille koko päiväksi - ei malta jäädä kotiin. :-)

  VastaaPoista
 3. Olet todella taitava maalaamaan, itse en osais noin hienosti maalata! On varmasti ollu lapsukaiset mielissään kakusta :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kakkuja täällä taas! Ah, Nukkumatista tulee ihan lapsuus taas mieleen. Upea maalaus :D

  VastaaPoista
 5. Voi että tästä tulee ihan lapsuus mieleen!
  Ei voi kun vain ihastella kättesi jälkeä.

  VastaaPoista
 6. onko maalattu kakun pintaan vai mihin??

  VastaaPoista
 7. Maalaus on tehty marsipaanilevylle.
  T: Sokeriperhonen

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!