Tästä ohjeesta on monenlaisia versioita. Itse kokeilin muutaman kerran ja huomasin nämä suhteet meidän perheemme makuun sopiviksi. Jotkut käyttävät enemmänkin kermakaramelleja, mutta tässä kermassa maku ei ole läpitunkevan makea.
5 dl kuohukermaa
1 pss Omar-kermakaramelleja
Sulata hiljalleen kattilassa omarit kerman joukkoon. Laita kattila sen jälkeen jääkaappiin, ja vatkaa seuraavana päivänä vaahdoksi. Voit käyttää kerman joko kakun sisälle tai pursotukseen. Mielestäni tämä on parasta pelkästään sisällä (tästä määrästä tulee yhden isohkon kakun sisälmykset), ja sen kanssa sopii erinomaisesti vadelmat ja kesällä tuoreet mansikat.
Tätä kokeilenkin täytteeksi kun seuraavaksi pitäisi tehdä kakku miehelle joka tykkää suklaasta ja kinuskista, muuta ei saisi kakussa olla ;)
VastaaPoista免費影音視訊聊聊天室
VastaaPoista影音視訊聊聊天室
ut聊聊天室
ut影音視訊聊聊天室
小可愛免費視訊
視訊美女聊天
聊天交友
交友app
交友網站
live 173 視訊聊天