Vien huomenna tämän kakun työkavereille aamukahville. Olen pitkään halunnut kokeilla maalaamista suoraan kakkuun ja toisaalta yrittää jonkinlaista itämaista tyyliä. Ei se ollutkaan ihan helppoa...no tällainen tästä nyt kuitenkin tuli. Sisällä on tumma suklaapohja ja itse kehittelemäni itämainen täyte: ensin aprikoosimarmeladia pohjalla ja sitten appelsiini-suklaa-kardemumma-moussea. Siihen käytin 2 dl kuohukermaa, 3/4 purkillista appelsiini-tuorejuustoa, appelsiinin kuorta raastettuna, yhden levyn sulatettua tummaa suklaata ja ison ripauksen kardemummaa. Eksoottinen on maku, mutta minusta ihan hyvä! En halunnut mitään pliisua. Päällä on marsipaanin ja sokerimassan sekoitus kermanvärisenä ja siihen tein maalaukset päälle. Pursottelut ovat sokerikreemiä, ja osan keltaisista maalasin tomuvärin ja veden sekoituksella (kuparin värinen tomuväri). Ei tää nyt iiihan Margaret Brown -kakku ole, mutta yritys hyvä kymmenen! :-)



