torstai 27. toukokuuta 2010
Saanko esitellä: Hello Kitty
Tässä taas yksi tulokas kaikkien mahdollisten kakkublogien kaikkiin Hello Kitty -kakkuihin. Tällä kertaa tein kakun kokonaan marsipaanista. Täytyy sanoa, että Dr. Oetkerin marsipaani ei ole ollenkaan suosikkini, se ei maistu hyvälle ja se on kauhean kovaa! Lämmitin päällysmarsipaania mikrossa moneen otteeseen, ja silti sen kauliminen oli hikinen homma. Kakku on kuuden munan pohjaan tehty, ja sisällä on seuraavanlainen seos: 500 g Pirkka-pakastemansikoita soseutettuna, 1 levy valkosuklaata, 1 prk Flora Vispiä vaahdottetuna sekä 200 g vaniljanmakuista tuorejuustoa + ripaus sokeria. En käyttänyt liivatetta ollenkaan, sillä juusto ja suklaa kyllä pitävät täytteen kasassa. Koristeet on sokerimassaa ja päällinen sitä onnetonta ja pahanmakuista marsipaania. Salliselle pisteet täältä! Ja onnea ihanalle päivänsankarille. :-)
Tosi sievä ja ihanat värit!
VastaaPoistaEn ole Dr. Oetkerin marsipaania kokeillut enkä siis kokeilekkaan. Kiitos vinkistä!
Ihana kakku!! Minä en myöskään tykkää Dr Oetkerin marsipaanista enkä myöskään käytä sitä. Sallinen rulaa :)
VastaaPoistaMukavan erilainen HK-kakku! Ihana!
VastaaPoistaVoihan ihanuus.
VastaaPoistaInnolla odotan että pääsen kakkua syömään sununtaina. Kiva nähdä!
Ihastuttavan värinen, todella!!!
VastaaPoistaOi kun kaunis!!
VastaaPoistaIhana kakku! Mullakin on aina kauhee käsitreeni ja hiki virtaa, kun kaulitsee DrOetkerin marsipaaneja o_O
VastaaPoista