maanantai 4. tammikuuta 2010

Hempeä nimipäiväkakku

Tämän kakun vien huomenna töihin nimipäiväni kunniaksi. Sisällä on 5 munan peruskakkupohja ja välissä lime- ja valkosuklaamousset. Päällä vaaleankeltainen marsipaani ja kukat, joissa on myös osa sokerimassaa. Testasin työkavereille menevässä kakussa reunanipistintä, jonka käyttö ei ollut ihan helppoa. Sievää reunaa siitä tulee niissä kohdissa, joissa se onnistui. Hyvää nimipäivää...MINÄ! :-) Vaikka kuinka tehokkaan lampun alla kakkuja kuvaisi, näin pimeän aikaan niiden väritys heittää aina valokuvissa.

19 kommenttia:

  1. Ihana!!! Mielettömän kaunis! Tosi kauniisti sommitellut koristeet. Ja kauniin tasainen kakku.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kakku! Itse en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan tuota reunanipistintä, vaikka sellaisen olen hankkinut. Olisiko vinkkejä sen käyttöön? Hyvää nimipäivää!!

    VastaaPoista
  3. Kaunis on kakku! Ja hyvää nimipäivää huomiselle :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä tää on oikein nätti kokonaisuus, nipsautuksia myöden... Hauskaa nimpparipäivää :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana kakku, upea tuo koristelu. Minullakin on tuo nipistäjä, mutta eka kerta ei onnistunut. Olikohan se Kyökkis, joka neuvoi että pitää nipistellä ennekuin helman lyhentää.... ;) Olipa vaikea selittää.

    VastaaPoista
  6. Ahaa! Loistava vinkki Pioni! Sitten siihen saisi vähän lisää "tavaraa" nipistyksen sisälle. Sitä pitää kokeilla.

    VastaaPoista
  7. Ihanan kaunis kakku. Ja onnittelut minultakin!

    VastaaPoista
  8. Ensimmäistä kertaa vierailen blogissasi ja heti sait kyllä faniksi tuolla kakulla! Todella suloinen ja antaa hyviä vinkkejä itsellekin tulevaan synttärikakkuun!

    VastaaPoista
  9. Ihanan hempeä!!! Kivat nipistykset :) Itelläkin se on just tilauksessa (kunhan saisin sen menemään läpi....), saas nähdä mitä siitä seuraa! mut hyvä vinkki tuo Kyökkiksen, ´pistetään korvan taakse.

    VastaaPoista
  10. OOOH! Aivan uskomattoman kaunis kakku! Taidan kyllä napata muutaman idean. ;) Tuollainen reunanipistin on minullakin, muttei ole tullut vielä tilaisuutta sitä kokeilla, kun pelkään sen menevän mönkään... Upea kakku!

    VastaaPoista
  11. Kaunis kakku! Ihana väriyhdistelmä, ihanat kukat!

    VastaaPoista
  12. Yksi kauneimmista kakuista mitä olen koskaan nähnyt! Aivan ihana.

    VastaaPoista
  13. Todella nätti kakku! Nuo "kurttukukat" ja kaikki :o) Ihanan hempeä! Itselläni kuten monella muullakin on noita nipistäjiä kotona ja monia erilaisia, mutta kertaakaan en ole kokeillut... Pitääkin taas muistaa ensi kerralla, kun kotiin kakun teen.

    VastaaPoista
  14. Todella herkullisen näköinen kakku! Hyvin kaunis!

    VastaaPoista
  15. eikö kamerassasi ole valkotasapainon säädintä? tai edes erilaisiin valotustilanteisiin valmiiksi ohjelmoituja vaihtoehtoja? ne auttavat saamaan värit kohdilleen keinovaloissa. vähentävät myös jälkikäsittelyn tarvetta.
    Kakku tosin näyttää oikein kauniilta näinkin!

    VastaaPoista
  16. Voisi muuten kokeilla semmoisia toimintoja, kiitti vinkistä! :-)

    T: Sokeriperhonen

    VastaaPoista
  17. Aivan ihania leivonnaisia täällä sivuillasi! Myös blogipohja on tosi nätti :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!