lauantai 30. elokuuta 2008

Kinkku-voileipäkakku

Tässä on Ulla Svenskin Unelmakakut-kirjan kinkku-voileipäkakku. Tämä oli todella hyvää! Koristeena oli elokuussa tuoreet herneenversot ja -palot, kehäkukat sekä tomaattiruusu.

keskiviikko 27. elokuuta 2008

Ariel-kakku

Tässä Ariel-kakku, jossa normaali 4 munan kakkupohja, kerma-mansikkasisälmys ja mmf-massalle maalattu kuva. Kermalla yritin jäljitellä meren aaltoja. Onnistuin...ehkä? Tässä maalattu päällinen ilman kakkua:

sunnuntai 17. elokuuta 2008

Mökkikakku

Tässä mökkiolosuhteissa tehty kakku, jossa sisällä Omar-kermaa ja tuoreita mansikoita. Hyvä yhdistelmä muuten! Päällä mmf-koristeet ja creme vispi, pohjina 3 kpl kääretorttupohjia. Vielä kun löytäisi ison nätin vadin näille isoille neliönmallisille kakuille!

perjantai 15. elokuuta 2008

Vihreä konfirmaatiokakku

Tässä viimekesäinen konfirmaatiokakku. Sisällä oli valkosuklaamousse ja mustikkamousse, päällä flora vispit ja mmf-koristeet. Raamatusta tuli vähän "viva Las Vegas", mutta ei se mitään...hopeisen ja mustan yhdistelmä taas ei toiminut raamatussa, siitä tuli aivan liian goottimainen. Joten kompromissi...

Ja korinpohjareunapursotukset. Päälle meinasi jo ruveta vispi sulamaan, mutta viime tingassa tuli edes jonkinlaista muotoa:

Perusmansikkakakku

Tässä toinen rippikakku, jossa tosin yön aikana suli ikävännäköisiksi nuo vihreät marsipaanilehdet. Jälleen kerran pieni välirikko minun ja marsipaanin suhteeseen...liljat on turvallisesti mmf:ää. :-) Sisällä oli muistaakseni mansikka-sitruunamousse.

Vaakasuorapursotusta:

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Hello Kitty -kakku

Viisi vuotta täyttävä tyttö tilasi Hello Kitty -kakun ja täältä pesee! Kakku on 6 munan kakku, sisällä on mansikkajugurttikermahyytelö, päällä creme vispi ja mmf-koristeet. Oli mieleinen ja omastakin mielestäni onnistunut kakku.